Det gick ju bra!

Ja, det gick ju bra! Över förväntan ändå... Skönt att jag fick en mjuk start på jobbet. Började med 3 timmars pass! Lagomt! Har ju inte jobbat sedan maj 2005... Puh! Men nu har jag lärt mig kassan, tror jag kommer lära mig det mesta ganska fort :) Så kul så! Får träffa mycket folk och så där... Har inte hunnit träffa så många av dem som jobbar där än, men som sagt, de verkar trevliga allihoppa :) Så kommer helt säkert att trivas jättebra!

Wilma har varit så stolt på dagis och berättat för alla att mamma jobbar :) Hon har förresten varit på mycket bättre humör oxå... Skönt! Ni skulle ha sett Moa när jag kom hem i måndags, sken upp som en sol och kröp i raket fart mot mig :) Mammas små godingar :)

Lägger med 2 höstbilder oxå :)


    

Julmarknad på Liseberg!!

Ja, gud va kul! Mysigt! Längtar till jul!
Mattias jobb har resa dit lördagen den 29 november :)
Blir utan barnen da, så hoppas att mormor & morfar kan va barnvakt :)
Nån som har vart där förresten?

Lägger med förra årets julkort på de små liven :) Snart dags att börja planera årets julkort oxå.. hihi
Och inte minst tänka på vilka julklappar man ska köpa.. Puh!


Burger King

Ja då har man vart där och skrivit kontrakt, blev anställd som ARBETSLEDARE direkt, och det är ju inte fy skam :) Beställde kläder och fick lite arbetstider. Känner jag längtar efter att få komma ut och träffa lite folk nu! Börjar redan nu på måndag. Spännande! Ska gå på upplärning med Frida  då faktiskt .. hehe..
Wilma är ju på dagis och farmor är så snäll och ställer upp att passa Moa tills hon får börja på dagis.
Har lämnat tiderna idag, på hur Wilma och Moa måste vara där, till Gunnel på dagis. Blev nog inte så illa ändå!
Har inte så stor lust att de ska vara där så långa dagar, men måste de så måste de. Är väl så det ser ut idag antar jag!

Jobb!

Jaja, då har man fått sig ett jobb da! Inte det mest graciösaste men det är ett JOBB! Och vi behöver pengarna. Ska börja på Burger King i Grums. (bättre än Grums pizzerian eller Branäs som arbetsförmedling tyckte) Det är som dom säger ett jobb är alltid ett jobb! Men det som jag är ute efter och brinner för är ett jobb som barista. Göra olika kaffe, lära upp, träna! Men vem vet jag kanske kommer att trivas jättebra på BK!?
Ska dit imorgon för att skriva på kontraktet antar jag och beställa kläder, så jag börjar till veckan. Längtar faktiskt efter att få komma ut och träffa folk och inte bara sitta hemma med barnen! Kan tyvärr bli någon lång dag för barnen på dagis, men det är väl så det är. Moa börjar inskolningen på dagis 17 november. Dagen efter hon fyller 1 år. Det blir spännande!


Skillingmark

Jag, barnen och Viola (Mattias mamma) har varit i Skillingmark och hälsat på farmor & farfar till mig. Åkte i tisdags och kom hem på fredan. Skönt med några dagar där! Är slitsamt och vara ensam med barnen i flera dagar. Speciellt nu som de är lite snoriga och hängiga bägge två. Ing-Britt var där oxå förresten.
Mattias har varit i Indien med sitt jobb, men är på väg hem nu, är hemma i natt nån gång. Juhu! Saknar han så :)

Lägger med några bilder från Skillingmark :) Här har vi tillbringat många sommarlov..

     

Hej, hej

Ja då har man ordnat sig en blogg da. Tänkte jag skulle skriva av mig lite här, om vad som händer här och så...

Är sambo sedan 8 år tillbaka, har två små flickor, Wilma född 060901 och Moa född 071116, med andra ord så är det 14,5 månad mellan dom. Så inte en lugn stund här nu för tiden! Längtar till jag får sova på morgonen.. hehe.. Bor i ett hus med stor trädgård. Härligt för barnen med stort utrymme! Varit så skönt i sommar med pool och grillning!

Wilma går på dagis 3 dagar i veckan a´15 timmar. Hon trivs jättebra där! Pratar mycket om dagis.. Moa har oxå fått plats på samma avdelning, med start den 17 november, dagen efter hon fyllt 1 år. Jättebra det! Hoppas inskolningen går bra! Funderar lite på hur det ska gå med att ha dem på samma avdelníng. Om de kommer att skydda varandra eller om Wilma kommer att knuffa undan Moa liksom? Wilma är väldigt sån nu att hon knuffar Moa så fort hon kommer åt, nästan. Blir så frusterad ibland.
Måste så klart säga att dom är underbara mot varandra oxå. Många kramar och pussar blir det. Kan tänka mig att Wilma tycker att det är lite roligare nu när Moa är lite mera med och kan leka och så... :)

Själv håller jag på att söka jobb (inom restaurang/cafe). Är arbetslös nu, eftersom föräldraledigheten från Norge nu är slut. Arbetsförmedling har sickat ut en anvisning att jag måste söka jobbet som servitris på Grums pizzerian.. haha.. Hoppas det dyker upp nåt snart, som är liiiite mera intressant...! 

                                                                  
                                                                     

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0