Stockholm

Jepp! Där var vi i helgen, utan barn! Första gången på länge som vi var "barnfria". Skönt! Barnen hade det fint med farmor, farfar & Lisa... Var iallafall en teaterresa genom gruppresor, som Mattias fick när han fyllde 30. Uggla, Rheborg å Ulvesson show. Jätte kul var den :) Så bra! En hotellövernattning på Plaza mitt i smeten ingick oxå. Väldigt skönt att bara rå om sig själv måste jag säga. Åt på en mongolisk restaurang, sån buffè på kvällen. Nam, nam. Tillbringade kvällen på hotellrummet, badade och bara hade det mysigt :) Vaknade första gången runt 8, låg kvar en stund till, gick upp runt 9.30. Fick en god hotellfrukost i magen, innan vi gick ut på lite shopping :) Var så kallt och en del snö i Stockholm, så var inte så länge vi orkade vara ute. Bussen åkte tillbaka hemåt vid 3 tiden, med ett matstopp i Arboga. Var hemma i 20 tiden, då barnen sov sött i sina sängar. Blev otroligt glada när de vaknade på morgonen kan jag säga:)

Dagis

Den lilla tjejen vår har ju blivit sååå stor att hon nu har börjat på dagis! På samma avdelning som Wilma går på, så det känns ju oerhört tryggt iallafall :) Har varit där under veckan och hon verkar trivas bra. Ska börja gå därifrån en liten stund på måndag tror jag. Hoppas det går smärtfritt! Iallafall på torsdag (te veckan) ska hon äta lunch och sova vilan där.. hihi.. Då ska jag, Wilma å Frida passa på att gå på pysseldag på Åstorpsgården. Ska bli roligt!
Är en del att komma ihåg att ta med till dagis.. Har redan glömt, fast det inte är så jätte länge sen Wilma var ny och började där... Uff a mej!

Moa 1 år!

Tänk så fort tiden går, redan 1 år, lilla vännen vår! Vart har den tatt vägen tro?
De växer och blir stora såååå fort!!

Dagen firades här hemma, med smörgåstårta å lite kakor. Vi gillar inte gräddtårta så mycket.. hehe
Mormor, morfar & Frida, farmor & Lisa, Ing-Britt & Anders, Saga, Jessica & Patrik, Nina, Thea, Emilia & Sören var här.
(Farfar å andra mormor`n, som Wilma säger var sjuka)
Så lite presenter fick du allt! Bland annat, Polarn å pyret jacka+byxa (överdragskläder), lekmobiltelefon, handavtryck i sand, docka, lite kläder, kvackande anka - lite jobbig! haha
Tusen tack allihoppa!

Har börjat prata lite oxå. Så duktig så! Säger Hej, Titta!, Där!, Mamma, Pappa.
Och igår sa hon gis (gris) när vi titta på Emil...

Julbord

Det är gött det :) Har blivit medbjuden av Mattias jobb... Guuud vilket bra jobb :)
Är iallafall fredagen den 5 december i Säffle. Är tom ordnat så att det går buss till Grums-Vålberg-Karlstad på "natten". Så nu är det bara att ordna barnvakt :)

Längtar till jul faktiskt!!!

Blääää....

Tråkigt att vara dålig! Usch! Hostig, snorig og seg i bollen... Så imorgon blir jag hemma från jobbet. Orkar inte stå i "fritös os" i 8 timmar, eller för den delen prata så mycket..
Uff! Hatar att vara dålig! Sen är ju vädret bara bajs oxå... hehe
Moa och Wilma är oxå halvdåliga. Moa har vart det länge nu! Konstant snorig! Hade feber igår kväll oxå.... Stackars liten! Hoppas hon blir bättre snart, då det inte är alltför länge kvar till inskolningen på dagis börjar för henne.

Skönt att klaga av sig lite... Puh!

RSS 2.0